söndag 9 juni 2013

nu börjar nedräkningen igen!!!

Japp, du läste rätt!!! Jag kunde fasen inte hålla mig... så 19/7 i Grebbestad och 26/7 i Varberg är det Håkan och jag igen!!! Underbart! Kan knappt vänta! Jippikayjey mother f*cker!!! som någon i någon film, kan inte komma på vilken, skulle ha sagt!!!40 och 47 dagar kvar bara! Jädrar, det går ju alldeles för fort när man har såhär roligt! 

5 kommentarer:

 1. :-) Kommer han upp till Sthlm något i sommar? Känner att jag blir nyfiken.

  SvaraRadera
 2. Jag är lite dålig på Stockholm med omnejd men här är en länk till hans turné-lista http://www.hakanhellstrom.se/turne/. Hoppas han gör det så du har möjlighet att njuta av denna underbara skapelse! Han är fantastisk... jag kan inte säga det nog med gånger! =)

  SvaraRadera
 3. Haha, min syster hade sååå gärna hängt på dig! ;-)

  Och det är Bruce Willis som har myntat det uttrycket...

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det finns biljetter kvar! Du får överraska henne och köpa två till er och gå! Du kommer inte ångra dig!

   Bruce är det ja!! Tack!
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!