söndag 16 juni 2013

"Har en plinten framme får la en hoppa!"

man kan säga att jag knappt gjort ens det denna helgen... jag har typ inte gjort någonting! Skrämmande lite har jag gjort till och med... sovit... slappat... sovit... slappat och ja, sovit lite till! Det blir inte så intressant rent bloggmässigt men ibland behöver man sådana helger också!

Idag hade jag en plan att gå ner till utomhusbadet och simma, men eftersom jag fortfarande inte är helt fri från den där förkylningen så tänker jag att en ouppvärmd pool kanske inte är det jag ska plaska runt i i en timma... så jag lät bli! Imorgon är det spinning igen... jippiii! Måste bara fixa klart passet... det blev inte så himla bra sist så jag har en grej jag måste justera...

vad har du haft för dig i helgen då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!