fredag 7 juni 2013

Det går bra nu!!!

Eller ja, inte för bloggen kanske... du kanske känner dig lite försummad... men för mitt sociala liv... jädrar va mycket man ska hinna med bara för att det råkar vara lite ledigt! Trevligt!

Igår kväll var det supertrevlig grillkväll hos vännerna... massvis med god mat och massvis med goda vänner! Helt underbart och verkligen en kväll i min smak! Tusen tack för allt! Så trevligt, mysigt och gott!!!

Imorse vaknade jag lite väl sent för att hinna med allt jag hade tänkt egentligen... kom dessutom på att jag nog borde slänga ihop ett nytt pass för dagen också... nationaldag och allt liksom... så sagt och gjort, allt annat fick stryka på foten och jag satte mig och mixade ihop ett litet spinningpass... bara svenska artister... blandad kompott... blev riktigt roligt!

Rösten har inte kommit tillbaka, och ja, nä, det hjälpte ju inte att instruera ett spinningpass med allsång heller... ja, jag kör ju det på mina pass... påtvingad allsång... man pratar rätt mycket under ett pass... jag sjunger en hel del också, även om jag tänkt att låta bli så blir det att jag sjunger en del ändå... hej hej hallå hes!

Efter passet åkte jag till farmor... hon hade lagat kåldolmar... och hon är typ världsbäst på kåldolmar!!! Till det åt vi kokt potatis och rårörda lingon... sååå gott! Färska hallon och blåbär med grädde till efterrätt... och sedan fikade vi... mmmm dott, söttbulle!



Strax efter att jag kom hem vid halvsjutiden kom en vän hit, vi tog en långpromenad i solen och sedan fastnade vi uppe hos mig, delade en kanna kaffe och pratade massor... nu borde jag sova för ett bra tag sedan men man ska ju ner i varv också... tur att det är fredag imorgon!

Hoppas du haft en fantastisk dag! 

2 kommentarer:

  1. Skitbra med sjungande spinningledare. Många är så jäkla "korrekta"! ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, jag är allt annat än korrekt! =) Eller jo, jag är jäkligt noga med att alltid gå igenom inställningar, passupplägg, hur det ska kännas, korrigera om det ser slarvigt ut med cykelteknik osv. men utöver det är jag helt bananas! Det blir ju så sabla tråkigt annars! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!