söndag 30 juni 2013

hur kan man känna mig så väl!?

Visst, jag är något av en öppen bok... fast inte i alla lägen. Även jag har mina dolda fack, hemliga lådor och lönndörrar som inte alla har en aning om... men just det där, "hur kan hon känna mig så väl?" det slog mig ikväll när jag fick ett sms från min amazing vän... "hur är läget?"... för det var precis det jag behövde få just då (ja, antingen det eller något mysigt sms från någon väl valt frikort typ... eller inte något av mina men ett där jag är kortet eller hur nu jag ska kunna beskriva det utan att det låter alldeles för oinvecklat)...

Hur som helst, min amazing vän... jag vet inte hur hon gör det, men hon lyckas alltid med konststycket att höra av sig i rätt läge, på rätt sätt! Och ändå är hon fullsketen med saker att göra... "hur hinner hon?" tänker jag ibland... men jag tror jag vet hur hon gör, hon utnyttjar dygnets alla timmar... det där smset kom strax innan tolv, sedan har vi pratat i telefon i knappt två timmar! Om allt och inget... mest allt... det är så vi gör!

Jag älskar dig min vän, dig och hela din underbara familj! Tur att jag inte vill träffa !"#¤%/&% mer så jag fortfarande är välkommen till er! Känner liksom inte att jag vill behöva använda mitt avbokningsskydd!

Mindy + Maria = sant!!! 

2 kommentarer:

 1. Goast i stan e du!!!! Du är och kommer alltid vara välkommen till oss. Vi älskar dig!!!!!!!!

  Ser fram emot fredag......,,,,,,

  Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Jag är så glad att jag har er, vad vore livet utan liksom?!?!?! (KATASTROF vore det utan!) Fredag will be lovely! Puss!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!