fredag 14 juni 2013

Några frågor... lika många svar... kanske!

En av mina favoritbloggerskor har efter en liten paus börjat blogga igen (jippiii på den liksom) och i onsdags så hade hon lagt ut den här listan (fast med egna svar såklart)... Eftersom jag är en äkta sucker för listor kunde jag ju inte annat än sno den!

Berätta om en minnesvärd bakfylla du har haft.
Den allra roligaste bakfyllan måste ha varit efter en möhippa ett par vänner och jag ordnade för en numera icke-längre-vän... Vet inte varför allt verkade så roligt just då, kanske var det shocken över hur roligt och samtidigt ouppskattat allt blev som gjorde att vi dagen efter gjorde det enda rätta... bröt ihop totalt och garvade åt alltihop...

Vad är ditt största beroende?
hmmm... jag försöker ju så gott det bara går att inte ha några som helst beroenden... men träna är nog det som jag mår sämst av om jag inte får göra.

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
hmmm... det här är svårt... ovanligt roligt vet jag inte... men ovanligt gott tydligen... jag älskar att somna... somna om är något av det bästa jag vet

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
"Du är ju tant ju!"... råkade väl få ihop det med en mycket yngre kille en gång... han blev lite förbluffad över min ålder... men gud så söt han var!

Är du för ung för att äga vinyler?
Nä, jag är alldeles lagom gammal... har U2 - Rattle and Hum på vinyl tex.

Är du rädd för blod?
Nä, inte rädd! Vad är det att vara rädd för?!?

Snarkar du?
Vet väl inte jag?! Jag sover ju! Men jo, imorse vaknade jag av att jag snarkade faktiskt... men det beror nog på den där envisa förkylningen jag dras med just nu

Vilka yrken har du provat?
Charkbiträde, kallskänka, kassörska, servitris, receptionist, lärare, aupair, inköpsassistent, designer... finns säkert några fler... jädrar va gammal jag kände mig helt plötsligt...

Vad är det konstigaste som hänt i helgen?
Att jag fick feber och världens förkylning... eller konstigt och konstigt, men jäkligt olämpligt och opassande eftersom det var konsert med Håkan i lördags!


Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Måste vara att jag somnar för sent, sover för lite och vaknar därefter... för sent...

Vad sa du senast?
"Ja, det är verkligen en "Nina-klänning" fast jag hade skippat snöret i midjan och haft ett flätat skärp istället... och mina replayboots"... om en klänning en kollega skickade en länk till mig på... bredrandig navy/vit trikåklänning från Gina Tricot... kanske måste bli min en dag!

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Bild och form tror jag... eller kemi

Vad har du i dina fickor?
ludd...

Vilken är den roligaste träningsformen?
Spinning, med mig som instruktör! Hybris??!?! Jag?!?! nä, inte så mycket! men jag tycker på riktigt att det är roligast att träna när jag får leda passen!

Har du någon gång slagit någon?
Ja, jag har ju en lillebror! Klart jag har klappat till honom någon gång när han hade retat mig till gränsen av vad jag stod ut med!

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Jag vet faktiskt inte... tänker att man nog inte är medveten om att man gör det... hade man varit medveten så borde man ju försöka vänja sig av vid det... eller? Men jag kan se i inlägg att jag snöat in på olika ord ibland, att jag använder samma uttryck flera gånger i ett och samma inlägg... det är inte så fantasifullt direkt!

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
För tio år sedan jobbade jag hur mycket som helst. Jag var singel, kär i min lillebrors dåvarande flickväns klasskompis (såååå snygg var han), jobbade som inköpsassistent och jobbade såpass mycket att grannarnas sjuåriga son trodde att jag hade flyttat. På helgerna var det mestadels utgång... partajjade nog en hel del den där perioden... men vad jag minns så hade vi sabla roligt!

Vem är den mest kända person som du har talat med?
Kronprinsessan Viktoria, hon köpte ost i butiken jag jobbade i på Marstrand en sommar, av mig. Men jag har även pratat med Mikkey Dee i Motörheads...vet inte vem av dem som är mest kända faktiskt!

Vad ser du fram emot mest just nu?
Att åka hem och sova... är galet trött!
På lång sikt längtar jag galet mycket till Håkan Hellström konserterna i Grebbestad (19/7) och Varberg (26/7) såklart... och Thailandsresan i november...

Vad beställer du på krogen?
Beror på, är det ett bra vinställe så dricker jag gärna vin, är det mindre bra så dricker jag dagens (vitt vin med soda vatten), cider går alltid ner, ska det drinkas så är Vanilla Sky på sodavatten och VodkaLime favoriter...

Hur gör man för att ragga på dig?
Man börjar med att se hel, ren, fräsch och bra ut... ja, det är så, jag går på första intrycket... är rätt kräsen... sedan gäller det att ha en viss mängd charm också... och le mycket. Kan man dansa är det ett plus (inget "trosigkunnadansa dock) och om man har humor och självdistans så kan det nog gå vägen!

Hur vill du tillbringa din pension?
Med mannen i mitt liv, med våra barn och barnbarn närvarande. Resa mycket, äta gott, träna en del och ja, ta hand om sig så den där pensionen måste räcka länge, länge!

Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt kylskåp?
Mild lätt yoghurt, ägg, grönsaker, frukt, sweet chili sås
fem flaskor mousserande vin... rosé, vitt, cava, prosecco... blanda o ge, bubbel bör finnas och bör fylla hela näst översta hyllan!

2 kommentarer:

  1. Kanske ska ställa några frågor jag med då ;) /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detta är en någorlunda barnvänlig blogg!!! Inget under bältet eller sådär! =P

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!