torsdag 27 juni 2013

Fasta på, fasta på!

Blev ju att jag körde en fastedag igår fastän jag inte hade tänkt det från början... för jag hade jag ju tänkt köra en idag... men ja, jag har tydligen svårt att tänka om för även idag blev det en fastedag... vilket kanske inte är enligt den där dietens alla regler, men jag tänker lite som såhär, den där dagen i måndags, den måste ju bara ha förvånat kroppen... så det kan ju inte skada att jag kör en dag extra!? Imorgon lär jag inte fasta... det är sådär gott att vakna med en mage som skriker efter mat... att då ge den några rädisor kanske inte kändes så milt och fint som man kan tänka sig att den önskade sig... men så blev det!

Måste säga att det här med att hålla sig till 500kcal inte är så svårt som jag trodde... inte ens andra dagen i rad! Men jag har druckit mycket vatten, det har jag... och på lunchen var jag ju och körde spinning så då tänkte jag ju inte på det där med att äta heller! Får väl se om det ger något resultat det här... vore ju roligt om det gjorde det känner jag!

5 kommentarer:

  1. Testar du den "nya" 2/5-modellen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, kände att jag lika gärna kan prova, det verkar ju vara det "nya svarta" så varför inte?! =) Har gått rätt bra rent "hållasigtill" men hur effekten blir, det vet jag inte än, har bara hållit på sedan i måndags!

      Radera
  2. Vad är det för diet? /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Periodisk fasta 5:2 heter det. De visade en dokumentär om den på tv för ett tag sedan, finns vetenskapliga bevis på att det ska funka... får väl se om man kan överlista vetenskapen eller ej! =) Men man äter 500(600 för killar) kalorier om dagen, två dagar i veckan och som vanligt de övriga fem. De dagarna man äter begränsat kan man lägga när man vill, de behöver inte hänga ihop. Sägs vara bra för cellförnyelse och uppbyggnad i kroppen, inte bara viktnedgång! Bara att googla!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!