lördag 1 juni 2013

Loungehäng, tacosmys, film och slumberparty...

Jag är barnvakt, åt goaste skruttarna... vi har cyklat och vattnat blommor, hoppat studsmatta och pusslat... ätit tacos och massvis med godis... kollat film och ätit ännu mer godis... nu sover allihop, nästan även jag... vansinnigt roligt men sablar va trött man blir! Vid niosnåret började jag längta efter att lägga huvudet på kudden... ska nog göra det nu, det blir rätt tidigt imorgon bitti... frukost och grejer för att sedan åka på fotbollsträning... hujedamej!

Denna dagen har varit amazing... annat ord för den finns inte... fast jag saknar deras föräldrar... det gör jag!

4 kommentarer:

  1. Förstår om Du saknar föräldrarna, särskilt när barnen somnat! Får en känsla av att barnen inte gör det när De har en så amazing barnvakt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, jag somnade nästan direkt när de hade somnat!
      kram

      Radera
  2. Vi är sååå galet glada att vi var på just Den midsommar festen, Just det året.......... Vi är så glada för att vi har dig som vän!!! Älskar dig bästaste du 💜

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, jag är minst lika glad över att vi var där allihop, samtidigt, på den där midsommarfesten! Älskar er också! "Right back at ya!" kan man säga! <3 <3

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!