måndag 10 juni 2013

inte helt oväntat...

Nu, när den här jäkla förkylningen verkar ha vänt, och jag, pga samma jäkla förkylning inte kunnat träna sedan i torsdags, börjar jag längta ihjäl mig efter mina deltagare, att svettas, anstränga sig och känna att man gör något nyttigt... vill ge mig ut och springa... känner att terräng hade varit roligt... varifrån jag fått den tanken vet jag inte men det känns som om det hade varit kul att överge de vanliga löparslingorna! Vill kliva ner i en simbassäng och ge mig i kast med ett par kilometer... vansinnigt långtråkigt, javisst, men fantastiskt meditativt!

Men det kommer nog ta ett par dagar innan jag är fit for fight för att träna igen... särskilt som en banal liten tripp ner till tvättstugan får mig att svettas och flåsa som en överviktig pensionär med kaksmulor i mungipan och chipsflottfläckar på t-shirten... men men, det kommer en dag då jag kommer att snöra på mig mina joggingskor igen... det kommer en dag då headsetet åker på och jag får skrika "öka!!!" till mina oskyldiga, fantastiska deltagare och ja, det kommer även en dag då jag kliver ner i en simbassäng... den dagen kommer dock, pga. Kungälvs kommun dröja ett tag då de stängt simhallen för sommaren och utomhusbadet inte alls har samma öppettider!

Är ändå så glad över att den här längtan dyker upp... tänk om det vore tvärt om... hemska tanke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!