måndag 24 juni 2013

Det har gått rätt bra ändå...

... trots dålig planering och träning... fast träningen gör ju att jag är upptagen med annat och inte har en chans att tänka på om jag är hungrig eller ej i flera timmar... jag är rätt bra på att tänka på att jag är hungrig om jag inte har något särskilt för mig... det går inte väl hand i hand med en 500kcal-dag...

När jag kom hem idag, strax innan halv nio var jag ju iofs så hungrig att jag säkert kastade lystna blickar mot både den dignande torkställningen och ena fåtöljen... men nä, det blev ett par... tre... kanske fyra... minst... glas fun light och en liten skål med frysta hallon.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska vara på Landvetter 05:40 imorgon, jobbresa över dagen bara, men det startar ju sabla tidigt! Kanske borde fixa naglarna innan... kan ju se propert ut kanske! Undrar lite stilla vad jag ska ha på mig... det löser sig säkert imorgon bitti vid fyrasnåret när klockan ringer... fyra... jag ska alltså gå upp samma tidpunkt som jag gick och la mig i fredags... tvära kast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!