fredag 7 juni 2013

Skona mig! (Warning, nude content!)

Vi åt lunch på Ove's idag... Göteborgs bästa gatukök för den icke initierade... eller det kanske det inte är, men jo, de har galet gott mos iallafall och är kända för just det... låååånga köer ringlar sig till de båda luckorna...

Jag tyckte jag var smart, tog bara en smal korv med mos... och gurkmajjo... åt inte upp allt... och nu är jag ändå sådär mätt att jag går och sträcker på mig för att maten inte ska komma upp igen... ler gör jag också för då tänker jag att mungiporna iallafall är högre upp... aldrig mer säger jag, aldrig mer!


Hade jag sprungit runt naken nu så hade det sett ut ungefär såhär... men det gör jag ju såklart inte... springer runt naken alltså... inte på kontoret iallafall!

3 kommentarer:

  1. Åhhh rubriken lovade så mycket mer... / F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du tror inte jag tänkte på det när jag skrev den?! =)

      Radera
    2. Såklart / F

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!