torsdag 13 juni 2013

"Släpp det inte nu!!!"

Precis de där orden sa han i lördags alldeles efter att publikhavet dansat loss så det skälvde i marken, antagligen hela vägen ner till hamnen, till Känn ingen sorg för mig Göteborg...  jag tyckte det var så fint och så äkta att jag skrev ner det, för att kunna använda som en rubrik... klockan var 22:40 och det var verkligen så, man ville inte släppa det... det magiska... det vackra och allt som hör till en fantastisk konsert... och det har jag inte gjort heller inser jag... går fortfarande runt och myser till tonerna av Pistol i huvudet... nynnar och svänger lite sådär... vickar på tårna i takt med nynnandet... underbara, fina Håkan...





2 kommentarer:

  1. Måste börja lyssna på hans låtar så att jag är "redo" och kan sjunga med på konserterna i sommar!
    God natt
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var ju det jag skulle fråga dig, om du har USB-port i bilen, isåfall kan jag fixa ett usb med hans skivor på!
      god natt!
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!