fredag 14 juni 2013

Fem myror är mer än fler elefanter

rubriken har absolut ingenting med innehållet att göra... som så många gånger förr alltså... det var min kollega som sa att de säger så i någon fars med Stefan & Krister... jag skrattade så jag grät! Det var i samma veva som jag berättade att Håkan visade en snutt ur Fem myror är fler än fyra elefanter i lördags, till Känn ingen sorg för mig Göteborg... som vanligt alltså! Och ja, jag gissar att det är därifrån sjömanskostymen kommer...


Hur som helst... det var inte det jag skulle skriva om nu... jag skulle skriva om annat, om att känna sig som en elefant... har inte tränat på över en vecka nu... känner mig helt flötig och mjuk... som om allt bara rasat... alla muskler har liksom bara blivit jell-o... vet att det inte är möjligt, men jädrar, det är som om jag är lite nervös för att ge mig ut och springa... lite nervös över att känslan skall vara som att springa runt med vattenballonger fasttejpade kring kroppen... men det känns ju bra att myrorna är mer iallafall!

Imorgon är det jag som tar och snyter mig ordentligt, knyter på löpardojorna och ger mig ut på en nufårdetbäraellerbrista-runda och gör så gott jag kan... det är jag bannemig skyldig mig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!