söndag 26 maj 2013

Vilken helg!

Trägen vinner heter det ju... ibland verkar det stämma! Den där förkylningen klingade så snällt av igår fram emot två-tiden och ja, då fanns det ju ingen som helst anledning att ställa in den planerade utgången på kvällen!

Strax efter sju kom vännerna hit och vi hade ett par timmar trevlig uppvärmning för kvällens bravader... bravader som ägde rum på Stenungsbaden... grymt roligt, galet trevligt och inte helt superchict men vem f-n behöver det?! Så himla skoj att dansa, stuffa runt, skratta och bara hänga med en massa roligt folk! Känner att jag fyller på alla förråd där i trängsel, stuff och stök, glaskross blandat med utspillda drinkar på golvet...

Det stora leendet när man blir igenkänd är som ett varmt bad... det liksom omsluter en totalt... nästan lika mycket som omtanken, värmen och charmen... förstår inte... inte alls faktiskt... men man kanske inte ska det, förstå allt... njuter av ögonblicket och hoppas att även här, trägen vinner!


4 kommentarer:

  1. Håller alla tummar jag har!!!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. toppen! men jag har hört att man bara ska hålla en... så känner du att det blir svårmanövrerat med alla tummar hållna så går det också bra! kram!

      Radera
  2. Tack för en grym kväll! Och en fantastisk sminkning... :D
    Puss på dig!
    /A-K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv! Det var jätteroligt!
      Sminket och kvällen gör vi självklart om!
      puss på dig med!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!