tisdag 21 maj 2013

tisdagslyx

Att vakna tidigt, gå upp och hoppa i överdragskläderna och bege sig till simhallen. Singelmamman hade en jättebra idé att jag skulle springa till simhallen, men den ligger 200m från mitt hem så det blir så lite sprunget så jag får isåfall planera om... packa väskan, hoppa i löparkläderna, springa och sedan gå och simma... det är ju ingen dum idé alls! Ska bara komma mig för att göra det också!

Hur som helst, idag, lyx... simma... och extra lyxigt är det självklart när vi bara är fem personer i bassängen, så alla får varsin bana att harva i... längd efter längd... något av det skönaste som finns!



Jag simmar ju inte direkt fort så jag vet egentligen inte hur mycket träning det ger mig det där med att avvara några halvtimmar i veckan på blötläggning, men något måste det väl ge?! Hade ju önskat att underhudsfettet bara skulle smälta bort från kroppen, men det verkar det inte ha förstått... trägen vinner tänker jag och under tiden uppskattar jag känslan samt att hela kroppen får en snäll omgång och utsträckning... lite som yoga fast i vattnet... eller jag vet inte... jämför ju saker jag inte har en aning om!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!