fredag 3 maj 2013

För ett år sedan

Igår egentligen men strunt samma! Igår för ett år sedan, vaknade jag hemma hos mina föräldrar... Jag sov hos dem i några nätter eftersom min farmor också sov där och jag ville finnas hos henne. Hon hade just blivit änka, min farfar hade gått bort två dagar tidigare, allt va rätt konstigt...

Hur som helst, jag minns att jag vaknade rätt tidigt, tittade på min iPhone och inser att jag fått ett oväntat meddelande på facebook under natten från en special someone... Hos mamma och pappa är det lite radioskugga... Det går inte fort för Facebook att ladda fram vad den ska... den stressen... men det var en underbar liten hälsning som jag minns gjorde hela min dag... Tänk va några små ord kan göra skillnad!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!