lördag 18 maj 2013

farao va gott!

Jag fick släpat ut den här kroppen i lördagskvällen och sprungit mitt eget lilla varv... knappt en tiondels marathon, men dock! Medan solen började försvinna på den aprikosfärgade himlen var det sådär perfekt att ge sig ut i den underbara sommarkvällen... så fin att man skulle kunna tänka sig att Lasse Berghagen funderar på att skriva om texten till en kväll i juni... "ja det va en kväll i maj, då när sommarn är som bäst" skulle det kunna vara...


Men sablar va jobbigt det var... kändes i hela kroppen att jag har tränat muskler jag inte är van vid att träna i veckan... två pumppass tar en del ändå tydligen... trötta ben och trött kropp... svårt att peppa igång då, men samtidigt, med rätt låt i öronen så går det ju inte att stanna och kan man inte stanna så är det ju bara att fortsätta... logiskt!


Premiärturen i linne för i år... skönt! och ja, det är viktigt att matcha!!!


2 kommentarer:

  1. Maria är imponerad av Mindy ❤

    SvaraRadera
  2. Klart det är viktigt att matcha! Och bra joggat!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!