torsdag 16 maj 2013

Jag, en smula olaglig!

Ja, faktiskt! Igår när jag kom hem så låg det ett brev från transportstyrelsen innanför dörren... de saknade en besiktningsrapport på min bil... och ja tro fasen det... jag hade ju glömt av den där tiden jag hade bokad för att göra just det... i april... så jag har kört med en bil med körförbud i två veckor... känns ju jättebra... inte!

Så idag var det bara att åka ner till bilbesiktningen och försöka få en drop in tid... lättare sagt än gjort det där visade det sig... jag har fått för mig att en drop-in innebär att man åker dit, ställer sig i kö och liksom tillslut får en tid... men det funkar tydligen inte så... drop-in tiderna var slut... i min värld låter det mer som att det finns "tidermanbokarlångtiförväg" och "tidermanbokarsammadag" men never the less "tidermanbokar"!!! Eller har jag fel?!

men killen jag pratade med fixade det ändå, efter att jag hade frågat var närmsta annan besiktningsställe fanns... bilbesiktningen är ju numera privatiserad (?) så han gillade sådär att ge mig namnet på deras konkurrent... varpå jag svarade honom att jag ju inte hade så många andra val! Men då fanns det helt plötsligt en liten tid! Och den lilla bilen gick igenom! Eller ja, jag behöver byta en lampa, men det fixar man ju lätt... (åker in till Mekonomen och ber snällt killen i kassan att lösa det åt en, funkar extra bra om man har klänning på sig)


2 kommentarer:

  1. HAHAHA!!!
    Du är underbar.
    /A-K

    SvaraRadera
  2. Visa klänningen för godkännande först ;) F

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!