tisdag 28 maj 2013

"That's not really porn!"... "Neah, not so much!"

inte det här heller... är porr alltså... detta är bara ett vanligt tisdags-inlägg... med en liten confession inbakad...  som en calzone ungefär... jag skulle varit och simmat idag... tänkte att klorvattnet skulle skölja rent kroppen från de sista förkylningsbacillerna... men jag ville inte gå upp... och när jag väl hade gjort det så var jag så oförberedd att alla förberedelserna gjorde mig så sabla sen att det inte hade funkat rent praktiskt... så då tänkte jag att jag skulle försöka vara i tid till jobbet för en gång skull... men då jag åkte var det så himla många andra som också hade tänkt göra det så det var typ snigelfart på motorvägen... så nä, jag kom inte direkt mycket tidigare till jobbet ändå!

Av någon anledning, jag vet inte vilken, så var jag rätt irriterad också... fick växla runt bland radiokanalerna som den vilde... blev så grinig på allt tjafs de håller på med i morgonprogrammen! Varför håller de på och tjafsar? Tror man att folk vill höra på andras oförmåga att hålla sams på morgonen? Tror man, på riktigt, att det är bra underhållning?

Men ja, ja, det är tisdag... jag har ätit som jag bör och planerat hittills denna veckan... vet att det inte är direkt lång tid, men med vetskap om hur lätt det kan braka åt helsike med den där kosthållningen så är jag rätt nöjd faktiskt! Nöjd för varje litet framsteg, det måste man få vara!

2 kommentarer:

  1. Attans, jag som hoppades på lite porr ;). / F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men rubriken var ju hur tydlig som helst! Fast hoppas kan man alltid göra vännen! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!