onsdag 1 maj 2013

Skit också!

Ja, det är då tusan att jag är så sabla bra på att övertala mig själv!!! I min trevliga träningsplanering för veckan stod det klart och tydligt att jag skulle ut och springa idag... Men det har jag inte gjort... Nä, för när jag kom hem ikväll så var det "så kallt"... Eh??? Vadå så kallt??? Fröken fräken pallrade ju på sig löpardojjorna och gav sig ut i den arla morgonen när det var frost för några veckor sedan! Ja, även när det var lika många grader som ikväll fast med ett minustecken framför!! Vad f-n är problemet?! Skärpning fröken!

Och hör sen!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Visst är det irriterande när man inte gör som man sagt åt sig! Lyssnar dåligt och många undanflykter. Men du tar igen det en annan dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja man blir förbannad! Skulle tagit igen det idag... men nä, jag verkar vara inne i någon trotsperiod!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!