lördag 11 maj 2013

Känslan när det liksom känns....

... rätt... är inte rätt ord.... men känslan när det iallafall inte känns som en omöjlighet... när det inte känns som om man kanske trillar ihop i en hög snart, när det inte gör ont i benhinnorna och luften inte skär i halsen... när man känner att jo, jag orkar springa en bit till... och en till... och en till... då är det sabla gött!

Har inte sprungit på ett tag, minns inte om det var sabla jobbigt sist och det kanske är därför jag haft så svårt att motivera mig... men idag kändes det bra, den känslan ska jag ta med mig och förhoppningsvis få till det imorgon igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!