tisdag 14 maj 2013

Det går bra nu!

Eller nä, det gör det ju inte! Kom i säng alldeles för sent igår... vilket innebar att jag inte behagade vakna när jag skulle så jag hann till simhallen i tid för att inte komma pinsamt sent till jobbet... det blir ju något av en dominoeffekt det där...  så trots att väskan föredömligt stod packad och klar innanför dörren och allt var förberett så blev det ingen simning för fröken fräken imorse... ikväll har vi städdag med brf... jag lär inte hinna  simma då heller... OM det inte regnar för då gissar jag att vi inte känner för att stå ute och gräva i trädgården... men ja, vi får se helt enkelt... väskan ligger i bilen, om det blir läge kan man ju simma ikväll annars får jag väl ta det imorgon!

och på tal om imorgon... då är jag ju bokad på bodypump på kvällen... hur tänkte jag där?! Fast ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag gjorde det... tänkte alltså... känner inte att man alltid bör göra det...

1 kommentar:

  1. det är rätt jobbigt att tänka hela tiden, lika bra att låta bli ibland :D

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!