onsdag 1 maj 2013

Det gäller att överlista sig själv!!!

En slapp men amazing dag börjar gå mot sitt slut! Jag håller som bäst på att krama ur det sista av det slappiga samtidigt som jag försöker få lägenheten något så när besöksbar... Om det nu, mot förmodan skulle vara så att man fick det, besök alltså, säg imorgon. Då gör det ju inget om det ser lite hyfsat ut här och inte ligger strumpor och trosor (ren tvätt som inte självmant gått in i garderoben... dåligt uppfostrade tror jag minsann!) på golvet!

Men för att förvirra mig att tro att jag faktiskt slappar r-ven i kubik så microstädar jag... Plockar lite... Slappar lite (?)... Plockar lite... osv... Det går inte så fort men det funkar! Man får, som jag brukar säga, va glad åt det lilla!!!

Varför min dator står och tuggar på "konfigurerar service pack" på 44% och har gjort så den senaste timman, det vet jag inte... Just 44% kanske var en hög tröskel att komma över... Lite som jag med min rena tvätt och förflyttningen av densamma till garderoben!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!