torsdag 2 maj 2013

Third time's the charm?!

Ja, kanske i vissa fall... när det gäller att avboka en dejt i sista minuten så känns det lite mindre charmigt kan man säga... rätt rökt känns det... fast vem fan orkar bry sig?! Är det inte tillräkligt intressant så nä, då får det faktiskt vara! Men låt då för helvete bli att kontakta mig och säga att vi ska ses! Något egenvärde anser jag mig faktiskt ha!!!

Dissa mig en gång, ja visst, det må va hänt, det är inte snyggt, men fine, man kan ha sina ursäkter... när det händer en andra gång då börjar jag faktiskt tycka att det är lite dålig stil... men visst, man kan ha sina ursäkter... det finns alltid en rimlig förklaring... när det händer en tredje gång så har till och med jag en gräns... den är passerad nu.

En av mina vänner brukade säga, när hon var singel, "jag vill känna mig som hans prinsessa!"... då tyckte jag det lät rätt konstigt... jag har aldrig haft behov av att sättas på en tron... men ju mer jag tänker på det så förstår jag vad hon menade... och ja, jag håller med! Att ställa in en dejt tre gånger i rad är inte att behandla mig som någon speciell... det är att behandla mig som en stapelvara... en burk med krossade tomater typ... Inte okej... INTE...

förlåt om jag låter bitter, men jag har f-n rätt att vara det!

Och till er som tycker att det verkar lattjo att vara singel... tänk om... det är inte ett dugg lattjo! Ett tag kanske, ja, men det kommer en vardag i det här också... och ett fredagsmys i ensamhet...

1 kommentar:

  1. Jag.skulle aldrig ställa in en dejt med dig! /F

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!