tisdag 28 maj 2013

här skulle det kunna finnas en inläggsrubrik...

... men eftersom jag inte har en aning om vad jag ska skriva om ikväll så får det väl vara tomt... har försökt, skrivit några ord... raderat... skrivit  lite annat... raderat... struntat i rubriken och gått direkt på inlägget... raderat... förstår inte hur det kan komma sig att man vissa dagar inte har några ord... i vanliga fall brukar det ju finnas något av en aldrig sinande ström av just den varan... ord...

men när de inte finns där, när de inte bara presenterar sig själva utan man får springa runt och leta efter dem, jaga dem som trotsiga småbarn på en lekplats och försöka fånga dem för att få någorlunda ordning och reda... då är det inte så roligt... även om även detta roar mig en smula... men så är jag ju också oerhört lättroad! Men nä, jag gör såhär istället, jag resignerar för dagen... drar mig tillbaka... går och lägger mig och räknar med att morgondagen, onsdagen, lill-lördagen kommer med ny inspiration, träning och skojsigheter!

Jag har planerat att träna... än så länge har det bara blivit ett pass denna veckan... det får jag så lov och råda bot på imorgon! Vad har du för planer och förhoppningar om densamma?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!