tisdag 7 maj 2013

såklart!

Du som hängt med här ett tag vet att jag har letat efter ett gammalt torp... letat och letat... tittat på, haft ångest när budgivningar satt igång... letat vidare... gråtit... suckat... letat vidare... för ett tag sedan kom jag till en liten insikt... kanske är det inte ett torp jag ska ha... kanske är det ett nytt boende som borde stå på tur... kanske vore det dags att försöka hitta något som passar bättre att faktiskt bo i... heltid... alltid... eller kanske inte alltid, men ett tag framöver!

Hur som helst, inget är ju hugget i sten... jag hemnetknarkar lika mycket nu som tidigare, efter hus, torp, tomter osv... och tror du inte att det just nu liksom bara kryllar av små söta röda hus från sent 1800-tal med spröjs och kakelugnar, gjutjärnsspis och glasveranda... på över ett år har det inte funnits ett enda superintressant objekt och helt plötsligt kryllar det av dem! Hur är det möjligt? Känns som om jag inte cynkar med tiden... att något körs med en viss förskjutning... vet inte om det är jag eller tiden själv... det där med akademisk kvart kanske inte är så bra ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!