onsdag 29 maj 2013

Jag, en j-la velmaja!

Var och körde bodypump efter jobbet idag och tänkte sedan åkt hem, bytt skor och gett mig ut på en liten joggingtur... men det blev  inte riktigt så, dels fastnade jag lite trevligt, socialt på gymmet och sedan fastnade jag minst lika trevligt och socialt i telefon... men det gör ju ingenting, skorna och joggingrutten finns ju kvar... bara att snöra på sig och ge sig ut! Men nä, så lätt var det inte tydligen... kan inte motivera mig... och när jag väl motiverat mig såpass att jag sitter på hallgolvet och snörar på mig ena skon så känner jag av mitt vänsterknä och så är motivationen puts väck igen!

TRE gånger har jag gjort det... plockat fram skorna ur skåpet, satt mig på hallgolvet, tagit på mig vänsterskon... och tagit av mig vänsterskon igen, ställt tillbaks skorna i skåpet och gett upp...för att sedan samla på mig ny motivation... tre gånger... nu ger jag mig känner jag. Måste låta knät vila lite, eller vad nu det kan tänkas vara det där knät behöver...

men det är lugnt, jogginskorna och joggingrutten lär finnas kvar även imorgon!

2 kommentarer:

  1. jorå, imorgon kan du jogga. Eller på fredag! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. japp, och jädrar va jag ska ta igen alla bortvelade turer!!! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!