tisdag 21 maj 2013

Vatten över huvudet??!!?

Ja, kanske! För någon månad sedan var jag fed up med det här livet som jag lever... på riktigt så orkade jag inte ha det såhär mer... något var tvunget att hända... och vill man ha en förändring så vet vi ju, då måste man även göra något annorlunda mot vad man alltid gjort...

Förändringar är skrämmande som skam... att tänka annorlunda mot vad man gjort från födsel och av ohejdad vana är ack så nervöst... men det går inte att trampa på, trampa på i samma fotspår, dag ut och dag in och tro att något skall hända... blixten slår sällan ner! (ta i trä)...

Så, smått livrädd och med hjärtat i halsgropen (nu är ju jag rätt kort så det är inte så stor skillnad från i vanliga fall) hela tiden så började jag försiktigt tänka lite annorlunda... fundera på ett lite annorlunda sätt... säger inte att det är rätt, men det är annorlunda från hur jag tidigare tänkte... inte mycket men lite... och jag tror det gör skillnad... om man byter riktning bara någon liten, liten grad så kommer det ju bli rätt stor skillnad efter ett tag!

Tror inte jag tänkt eller ändrat klart... det är nog en ständigt pågående process det där... men ja, lite fullt sjå har jag att hålla reda på allt just nu... och det är rätt spännande! Tur att man kan simma!

2 kommentarer:

  1. Du får då till det med Dina ord mitt i allvaret! Hoppas att det blir riktigt rätt och bra snart. Stora kramar
    Mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack mamma! Ja, det hoppas jag också! Har ju en lätt lösning på det hela men det verkar ju vara lättare sagt/skrivet än gjort... men men, trägen vinner, simma kan jag ju iallafall! =) stora kramar!!!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!