fredag 10 maj 2013

Bästa starten!

traskade iväg till simhallen imorse... har alltid som mål att simma minst 1000m. Det tar ca.30 minuter för mig... allt över de där 30 minuterna är ren, skär bonus... idag tänkte jag att jag kanske skulle köra 45min... för ibörjan går tiden så himla långsamt och ja, för att inte överdriva... men det är något magiskt som sker efter 20minuter... då är det precis som om tiden bara rusar iväg... från att ha gått i snigelfart till att bara *swosch* och så har man bara 5min kvar till 45...

Så jag tog och bestämde mig för att det totalt skulle bli en timma idag, ca. 2000m... men när det hade gått en timma så hade jag det sådär lyxigt att jag hade en helt egen bana för mig själv och då får man ju liksom utnyttja det... så ett par rundor extra... bara för att det är så sabla gottigt!

Gick hem i solen, tog kort på lite blommor, bla det vackra körsbärsträdet vid entrén till Oasen (simhallen och ishallen). Njöt lite av att våren faktiskt är här nu, med besked! Väl hemma gjorde jag frukost... smoothie på bärmix (hallon, blåbär, jordgubbar, röda och svarta vinbär), mild lättyoghurt, vaniljpulver, vaniljprotein pulver  och en banan... mmmmm dott!!! Skulle nog kunna leva på smoothiesar!


Och sedan när jag ändå var igång så kom jag på att jag ju glömt visa er hur det blev med de nya gardinerna i köket... på bordet står knyppeldynan och påminner om att jag borde sätta mig och knyppla lite... men mest av allt ger den mig dåligt samvete eftersom jag inte gör det! Men jag borde! Och ja, mina pelargoner ser inte jätteroliga ut allihop, men några av dem ser bra ut, och några, de jag försökt övervintra i två år, de ser mindre bra ut... men nu köpte jag gödning till dem igår så nu kanske de kan tänka sig att må lite bättre framöver!


Igår köpte jag ju även lite kryddväxter och ett litet olivträd... och då orkade jag ju inte ta en bild men det gjorde jag nu... så trevligt med kryddgrönt på köksbänken! Nästan så jag känner mig sugen på att laga mat!


Hej stilkrock på krukorna! Olivträdet skall flyttas på, har ett söderfönster jag tror kommer att passa... olivträd växer ju ändå i Grekland och där är det ju soligt! 

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!