lördag 18 maj 2013

Ska jag eller ska jag inte?!?!!?

Hade tänkt simma idag... vid åttatiden hade jag tänkt vara på simbadet och kanske bemöda mig att slita ihop till två kilometer... men det var ju inte någon idé för det var ju stängt idag! Det är ju pingst och då har man stängt... som tur var kollade jag upp det redan igår kväll... hade nog blivit rätt grinig om jag hade pallrat mig dit och först då sett att det inte var öppet!

Så idag har jag inte tränat alls... för nä, att kasta lite boll fram och tillbaka med en femåring räknas väl knappast som träning? Socialt engagemang, javisst, men inte träning! Har ju någonstans tänkt mig att om jag inte simmar så ska jag springa, men det har ju varit så himla varmt idag så det har inte känts helt vettigt (med risk för att ovettigförklara alla som sprang Gbg-varvet idag då! Grymt jobbat btw!!! Jag är på riktigt jätteimponerad att man ens kommer på tanken!)

Men frågan är om man ska ge sig ut nu ikväll istället... nu när solen och värmen börjat avta något... hmmm... samtidigt så behöver jag ju äta... om jag äter om en stund kommer det vara mörkt när jag är klar att ge mig ut och springa... springa nu känns väldigt opepp... fast kanske ändå att man skulle ge sig ut och bara göra det... ja, kanske... det hade ju varit gott när man är klar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!