onsdag 8 maj 2013

Känns rimligt!

Var och simmade idag... det kunde ha blivit en mycket intressant upplevelse... när jag knatar ut i duschrummet, spritt språngande i födelsedagskostymen så ser jag, till min stora förvåning att dörrarna intill vaktmästeriet står på vid gavel... från både herrarnas och damernas duschrum, dessutom står dörren ut till simhallen på samma vida gavel... nu var det inga folk som såg mig smyga runt där, men det kunde det ju mycket väl ha gjort och ja, det hade jag inte varit direkt bekväm med! Vet inte hur man brukar tänka på ett simbad... men hur de än tänks så tror jag att de hade gjort det fel just idag!

Sedan, när jag kom till jobbet och skulle servera mig min vanliga frukost bestående av blåbär och kesella så råkar jag trycka lite på blåbärspaketet och det liksom ryker ut flisor av frusen blåbärsjuice.. rakt på min vita skjorta... känns som om det ligger i linje med min valda profil idag...

och ja, just det ja... jag tog ballerinaskor på mig idag... det var ju så fint väder igår och även imorse... nu ösregnar det här... jag tar och går och äter lunch nu... behåller min vita skjorta på... kan ju hända att jag behöver byta ut den efteråt tänker jag, till något mer ofläckigt kanske!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!