söndag 18 augusti 2013

Städa, städa varje sönda' osså varje juuuul... det tycker ja' e' kuuul!??!??!

Nja... nä... det gör jag ju absolut inte... och jag kan väl inte skryta med att jag städar så infernaliskt mycket heller, men jag har iallafall "dratt r-va i kocks" och plockat undan en hel massa, tänker städning/röjning/sortering osv HELA tiden och det är ju tanken som räknas så ja, lite så kan man väl ändå se det?! "Hur???!?" tänker du säkert nu... som att jag städar, tänker jag! Dammsugaren står framme, om någon kommer hit helt oväntat, sådär så jag måste bjuda på Gevalia, så kommer de tro att jag är mitt i storstädning! Överdraget till en av fåtöljerna är av (ligger för närvarande i tvättmaskinen) lakanen är också avtagna (och snurrar runt tillsammans med fåtöljklädseln i en tvättmaskin), tvätten tvättas, disken är diskad... jag tycker nog man kan se det som en städning!

Vad gör du en söndag som denna?! 

2 kommentarer:

  1. Har samma agenda som du... Är sååå oinspirerad! Men fy katten vad det ser ut här, så jag kommer nog inte undan...
    Ha en fin dag, sötis!
    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, jag fick undan all tvätt, allt stök och sedan var jag tvungen att hämta tvätten från tvättstugan innan den hade torkat, så nu är hela lägenheten full av torkande tvätt igen... fast jag har ju dammsugit iallafall!
      tack detsamma söta du!
      kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!