tisdag 20 augusti 2013

snöbollskrigseffekt...

ja, lite så känns det... som om jag råkade få feeling och kastade en snöboll mot någon utan att egentligen mena något med det, men den personen kastade tillbaka... och sedan fick någon annan feeling. och helt plötsligt viner snöbollarna kring huvudet på mig... allt går för fort, är för stort och snurrar för mycket... jag som bara strökollade på Hemnet och var trött på att bo i lägenhet, trött på att det inte händer någonting... eller inte bara, jag hittade även ett supersött hus, på en superfin plats... men jädrar va adrenalinstinn man blir av den här processen... ingenting är färdigt, jag har inte ens bestämt mig för om jag ska delta riktigt... det beror på utlåtanden jag får om ett tag... men man ska ju vara beredd och ja, jag vet inte riktigt om jag var tuff nog att sätta mig i den här karusellen... vet egentligen inte om jag är lång nog för att få åka med... jösses... kroppen rusar verkligen... av en massa orsaker... och i mitten står jag och vet varken ut eller in, fram eller bak... höger och vänster har jag alltid varit ganska kass på så det är ingen skillnad!

Jag som ville flytta ut på landet för att få lugn och ro... detta är allt annat än lugnt och rofyllt!

6 kommentarer:

  1. Men lugnet lär absolut infinna sig när/om det är klart ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, tyvärr är det inte klart än... eller detta blev klart att det inte blev mitt idag... så snart är det att ge sig på nästa dust! Pust!

      Radera
  2. Svar
    1. lite väl spännande om du frågar mig!

      Radera
  3. Kom igen nu! Det är ju så här det är när DET HÄNDER!! :-)
    Håller tummar och tår!!
    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jo, det är väl det, bara det att jag inte var beredd på att det skulle vara så mycket och så ska jag resa bort framöver en del så det blev görstressigt... men nu har jag lagt ner det huset... får hoppas det dyker upp något bättre!
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!