söndag 4 augusti 2013

Here who is where?!

Lite så känns det... förstår inte riktigt vad som hände... helt plötsligt hade jag dödat min hamster... helt plötsligt hade jag tagit bladet från munnen och sagt vad jag tycker... att jag tycker... om... och ja, det gick ju som det gick... men det kanske också var enda sättet för mig att kunna gå vidare... "trampa på, trampa på" som vi säger... om det nu är vidare jag har gått...

Ibland ångrar jag mig... oftast tycker jag det är rätt skönt... tills jag ångrar mig igen... fast jag ångrar mig mer sällan nu... funderar mer och mer på hur man kunde tro att ens beteende inte skulle påverka mig på det vis det gjorde... funderar på om man tog mig för någon helt känslokall... för ja, det är väl närmast det man måste vara för att inte påverkas på det vis jag gjorde av det beteendet i drygt ett år... men jag är inte det, helt känslokall alltså... inte en lite faktiskt... så ja, jag försöker trampa på... kanske befinner jag mig i en rondell just nu, men snart lovar jag att hitta rätt avfart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!