måndag 19 augusti 2013

Jag behöver en sidekick!!!

Ja, jädrar, jag behöver en sidekick, någon som jag kan drömma med tillsammans, någon som stöttar och inte alltid tycker att mina högt flygande planer är så galna ändå... någon att vara "du och jag mot världen" med... som singel, ensamstående, ensam, solo så är man ju just det... ensamt stående... mot världen... det där "du och" har liksom försvunnit på vägen... fast de högt flygande drömmarna finns kvar... de kanske blir än mer högt flygande bara för att de inte kan vardagsbollas med någon, inte kan balanseras upp av vettigheter i det där vardagliga... vad vet jag...

Jag blev ju helt starstruck igår... som en fjortis i all sin glans... fast utan skriket och tårarna... jag blev bara glad egentligen... kanske av att se att han verkligen finns, att även han har behov av toalettpapper och är en helt vanlig människa... att även han har vardagliga glädjeämnen och bekymmer... att regnet faller även på honom... jag har för farao delat GBG-regn med Håkan! Ja, du förstår ju, jag behöver en sidekick, någon som tar ner mig på jorden när jag är uppe på taken! Håkan, han behöver en bra regnjacka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!