fredag 2 augusti 2013

Fantastisk dag idag igen!

Jag vet, jag har inte berättat om spelningen på Liseberg igår. Har inte berättat om hur trevligt det var att hänga med systrarna Johansson och fröken Olsson på Post en stund innan vi traskade bort till Liseberg där Kristoffer and the Harbour Heads spelade på Taubescenen. Inte heller har jag skrivit ett ord om hur himla bra de var, eller hur trevligt det var att vara där med så många fina vänner! Och nä, det är helt riktigt, jag har inte skrivit om vårt supertrevliga avslut av kvällen, ett glas vin uppe på Ruby Rooftop bar på avenyn... vilken utsikt! På väg därifrån mötte vi en rätt papprig och platt Håkan... men ja, man tager vad man haver och poserar med det som bjuds tänkte jag! Försökte deala till mig den där planschen, men receptionspersonalen på Rubinen var alldeles oresonliga! Somnade vansinnigt gott igårkväll efter en härlig kväll i goda vänners lag.


Vaknade lika gott imorse, eller egentligen inte ju, jag vaknade ju med världens träningsvärk... men ändå, det är ju rätt gott att veta att man jobbat lite! Hur som helst, efter frukost osv åkte jag ut till Rörtången och hängde där hela dagen med Fia och hennes systerdotter. Vi har solat, fikat, fiskat krabbor, letat musslor och badat hela dagen typ, inte superduperfint väder men ändå alldeles fantastiskt gött att vara vid havet!


När det började mulna på och våra magar började kurra åkte vi hem till Fia, fixade middag och satt ute på altanen tills det blev nästan alldeles mörkt...Superhärlig dag som man egentligen inte vill att den någonsin skall ta slut, men även superhärliga dagar måste ju göra det... tokigt det där egentligen!

Hur har du haft det idag?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!