söndag 11 augusti 2013

hej hej, jag lever! Och jösses va bra jag har det!!!

vet att jag varit kassare än kass på att blogga senaste dagarna... jag har haft fullt upp med att ha kul helt enkelt! Och däremellan har jag varit alldeles för trött för att orka... 

Men för att göra en lång historia kort... Ystad var fantastiskt mysigt... vi bodde bra men varmt, strosade i stan när det var ej-bad-väder och badade när det var badväder... och ja, lite även när det inte riktigt var det, badväder alltså... ett tag var det bara F och jag som badade på HELA långa stranden, så långt man kunde se! Tror kanske folk tyckte att vågorna var lite för höga... men det var härligt! Kan absolut tänka mig att åka tillbaks igen. Men det är väl så, det viktiga är inte hur/var man bor utan med vilka man gör det! Köpte en söt minnesknut-ring i en silversmidesaffär i Ystad som minne. 







I fredags åkte jag raka vägen till lillebrors lägenhet, lämpade av gitarr, packning osv. tog en dusch och begav mig sedan till Way Out West, fast först stannade vi på Mykonos och åt middag. Håkan på Way Out West ska ju vara magiskt har man hört... nu har jag sett det med egna ögon... magiskt... fantastiskt och riktigt roligt att mina fina vänner såg till att vi stod väldigt nära scenen... mycket närmare än vad jag någonsin vågat gå då jag är ju kort, inte ser någonting bakom alla långa ryggar och lätt hamnar lite käckt med allas armbågar i ansiktet på ett inte så angenämt sätt! Men det var inte så farligt och ja, Håkan gjorde ju att man liksom glömde bort det där som var det, oangenämt alltså! Några glas rosé i sommarnatten senare rundade av kvällen på ett helt fantastiskt sätt!



Igår, lördag, vaknade jag av ett sms från min fina vän som just blivit mamma för andra gången som undrade om jag ville hitta på något med henne och flickorna... så klart jag ville det! Åkte hem till dem, myste och mös, pusslade och spelade memory, pratade om livet och alla små underverk, åt pannkakor och gosade med bebis... massor gosade jag med bebis.... så söt! Och ja, det är väl ingen hemlighet direkt, jag längtar efter att få träffa mina egna barn snart! (de verkar ha rätt dåligt lokalsinne måste jag säga, men det har de nog efter sin mor... jag hittar ju knappt ut ur min egen lägenhet!)



Dagen idag bjuder på firande av pappa som fyller år och sedan ska jag faktiskt dra med mina föräldrar på visning av ett hus... vågar knappt skriva det egentligen, blir så lätt att man får för höga förhoppningar och "flyttar in" innan man ens satt sin fot innanför dörren... enligt mäklaren var det många som var intresserade, kanske bara ett mäklarknep... håller tummarna för just det... men ja, på bild ser det väldigt fint ut, det kommer att behöva renoveras i massor, men det kan det kanske vara värt... jag återkommer med mer information när jag vet mer... några av er har ju läst om mina torp-planer förut och vet ju att de kan sluta i närapå-magsår... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!