torsdag 29 augusti 2013

Det är väl ett under att jag inte fastnade i tullen också!

Inställt flyg igår... försenat nytt flyg till Stockholm... sov som en prinsessa iofs i alldeles lagom mjuk säng... upp tidigt som satan för att checka in och flyga till Göteborg... och ja, men det är väl självklart... man står där vid bagagebandet och det kommer färre och färre väskor... tillslut kommer det inga fler alls... och ja, jag har fortfarande inte fått min väska när bandet stannar...

Stå i kö till "borttappat bagage disken" som för övrigt ligger längst bort på Landvetter om du kommer inrikes... anmäla borttappat bagage och sedan åka till jobbet... tydligen ska min väska skickas hit i eftermiddag, någon gång mellan 14-18... jag hade tänkt gå hem tidigare idag, men nä, så verkar det inte kunna bli. Ska egentligen inte klaga, det har säkert skötts så snyggt det bara går, men SAS ligger inte högst i kurs hos mig just nu!

1 kommentar:

  1. Ring och informera om att Du inte är kvar längre än till kl..... Annars får de leverera bagaget i morgon bitti! Det är ju de som har strulat.
    Stå på Dej och var lite tuff Hjärtat!
    Kram
    Mamma

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!