söndag 18 augusti 2013

Som ett stort svart hål...

... bättre beskrivning av känslan har jag inte... den kom helt spontant dessutom, när farmor frågade mig för en vecka sedan när jag ska på nästa Håkan-konsert... jag har ju ingen nästa konsert att se fram emot just nu... kollade på att åka upp till någon festival i Norge där han ska spela om två veckor, men det var ju satan i gatan högt upp i landet, inget man gör på en handvändning direkt... får nog nöja mig med mina fyra Håkan-konserter i sommar... men det är svårt... mycket vill ha mer...

Vi som upplevt så mycket roligt i sommar, han och jag (och alla andra tusentals människor som varit närvarande också såklart!) Fint väder har det varit varje kväll också, lite så man får känslan av att "när Håkan spelar står regnet stilla"... i klassisk djungelordspråksanda!


"FYRA?!?!??! Så bra är han inte!!!" fick jag höra en dag... Men jo, så bra tycker jag att han är... och jag borde ju räknas som något av en hobbyexpert i ämnet kan jag tycka!

2 kommentarer:

  1. Men dessutom måste du ju få chansen att träffa din blivande man

    SvaraRadera
    Svar
    1. det gjorde jag ju idag! Eller rättare sagt, jag träffade honom och hans sambo... känner mig besegrad och resignerar... skulle vara glad att bara få vara hans vän! tror det är gott nog faktiskt!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!