måndag 12 augusti 2013

Är det inte dags för en kovändning snart?!

Det tycker jag! Mitt liv behöver bannemig få sig en ny färdriktning, en ny kurs att hålla... inte på alla plan, jobbmässigt osv är jag rätt nöjd, men på det privata planet... allt det där som bara trampar på i samma j-la gamla hjulspår... som den där ponnykarusellen som funnits sedan urminnes tider och ja, innan dess också antagligen... runt runt...

Visst, man är sin egen lyckas smed, det är man, men om det inte finns något järn att smida? Vad gör man då?! Väljer man en annan metall då? Om järnet man ville smida inte var mitt att göra just det med... och det verkar rätt skralt med järn av rätt virke att tillgå... vad gör man då?

Nä, det är banne mig dags för en ny rutt... och jag tänker att om bara en liten del av allt som känns som om det fastnar lossar så kommer resten att följa efter... lite snöbollseffekt tänker jag mig... lite som att liten tuva ofta välter stora lass... fast på ett bra sätt!

Hur tänker du?!

2 kommentarer:

  1. Säger samma som du: Något måste hända i höst. Så får det bli.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!