söndag 18 augusti 2013

It gets me where I live

Vad vet jag inte riktigt, men den där hamstern, den som är död ja, den sprattlar till ibland... ger livstecken som den inte borde...eller så är det bara en hamster som är jäkligt lik den jag dödade... fast nä, det är den där döda hamstern... och det är inte bra, inte lätt... det är svårt helt enkelt... svårt att låta bli... men jag måste! Måste stålsätta mig! Får inte trilla dit igen... får inte tro att jag kan ta hand om någon annans hamster... det blir ju alldeles för svårt att skilja på "ditt och mitt" då... och så länge det inte är min hamster så måste den vara död... den behöver inte vara jättedöd, inte sådär "kommer aldrig att leva igen-död" men sådär törnrosa-död... lite på låtsas, det måste den vara!

Vad jag dillar om? Minns du Anna Books slagdänga? Nej, inte ABC, den som kom efter den! (hittade den inte på något annat sätt så du får sladda in 15min i klippet så har du den där... eller så sladdar du inte alls utan strosar bakåt längs memory-lane och garvar häcken av dig till vad vi tyckte var bra på den tiden... jösses!)


2 kommentarer:

  1. Min älskade vän, hamstern ÄR DÖD!!!!!!!!!!! Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är han helt jättedöd menar du!?!!!! Ja, okej då... tokjättedöd är han! puss

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!