onsdag 6 februari 2013

"Sår du fröet så får du ju vattna kakan..."

haha, ja vissa citat är väl värda att lägga på minnet... eller norpa och använda som blogginläggsrubrik... denna kommer från en podcast jag satt och lyssnade på idag på jobbet... vi sitter i ett stort öppet rum så det är en hel del surr, tangentbordsknappande, telefonsamtal... då är det rätt gott med hörlurar och samtal om allt och ingenting... men det var ju inte det jag skulle skriva om...

egentligen vet jag inte vad det var jag skulle skriva om... rubriken snappade jag som sagt upp idag och skrev ner direkt för att inte, som så många gånger förr, tänka att det där ska jag använda till ett inlägg... och sedan *poof* så är det där som bortblåst, det där braiga inläggsstoffet är liksom som något som aldrig funnits... tyvärr så verkar det ju som om det inte finns något stoff till innehållet, bara till själva rubriken... ödets ironi? Eller så kan man tänka att jag sådde men glömde vattna...

Just nu känns den här bloggen lite som de podcasterna jag lyssnat på... handlar om allt och ingenting... mest ingenting faktiskt... jag ska snart gå och lägga mig känner jag... åkte hem från jobbet lite tidigare idag, med en huvudvärk som gav mig tunnelseende och liksom skärmade av på sidorna... åkte hem, la mig att sova i en knapp timma innan det var dags för kvällens cykelpass... det är fantastiskt vad lite sömn kan göra! Tyvärr har jag väl såpass underskott med den där varan att jag skulle behöva sova till på måndag för att komma ikapp... men det hinner man ju inte!

Och ja, lika virrigt och innehållslöst som jag startade det här inlägget, lika virrigt och innehållslöst kommer det att avslutas... man kan säga att det håller linjen rakt igenom alltså... det sägs ju att man ska sluta när man är på topp... eftersom detta inlägget verkade få en jämn, låg nivå vet jag inte riktigt när jag ska sluta... det är kanske nu man ska tänka som Nike - just do it! Så jag gör det... God natt, for now... innan jag går och lägger mig ska jag kolla på Big Bang Theory... bara så du vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!