tisdag 12 februari 2013

Är huvudet dumt ...

Den sista veckan har jag haft många tillfällen att säga just det... "är huvudet dumt får kroppen lida" brukar det ju heta, men i veckan har jag även kunnat mynta det nya uttrycket "är huvudet dumt får kontot lida" samt dagens "är huvudet dumt får baken frysa"

Huvud - konto-grejen kom sig av att jag trodde att avbokning av en resa skedde automatiskt om man inte betalade den... så var icke fallet i detta fallet... så 2500 pengar, sil vous plait för en resa jag inte ens skall åka på... joråsåatte... känns ju som om man borde varit lite smartare en stund och läst villkoren först innan man antog att någonting sker automatiskt... känns framför allt som om man skulle kunna hittat på något roligare för de där pengarna... Men men det är bara att betala och se jävligt glad ut! (för om man är glad så frigörs ju endorfiner och allt som är jobbigt känns lite mindre jobbigt...)

Huvudet - baken-grejen skedde imorse... jag åkte till gymmet, i full träningsklädesstass... kläderna att byta om till efter träningen och dusch låg i träningsväskan... eller det var iallafall vad jag trodde... för nä, när jag hade attackerat klart det där löpbandet och gick till omklädningsrummet för att duscha och rotade i min träningsväska så saknades en rätt så väsentlig komponent i den där outfitten jag tänkt ha på mig under dagen... los pantalones... hade det varit något av trosor, behå eller strumpor så hade man ju löst det under en dag... men byxor... avsaknaden av dem är svårt att komma runt på något vis... det blir så tydligt... så konkret och brutalt liksom... så chockartat... så jag åkte hem och duschade istället, och ja, jo, mycket riktigt, där låg de, på hallgolvet och kände sig övergivna, bortglömda och förbisedda...  

...så slipper du skapa dig
en egen bild av hur
det kunde sett ut...
Nä, jag har inga armar, jag har
glömt dem hemma!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!