måndag 11 februari 2013

2 år... verkligen!?!

Insåg igår kväll att jag kanske har missat the anniversary of this blogg... men det hade jag inte! Fast det var liksom på det berömda håret kan man säga... idag, för två år sedan, satt jag med ett glas vin och skrev in det allra första blogginlägget... det var en fredagkväll och det där med att blogga hade liksom slagit mig rätt hårt den senaste veckan...

Så med ett, av vinet, något stärkt självförtroende satte jag mig vid datorn och knappade in alla uppgifter som behövdes för att ens få komma till skott... sedan när skottet var tillkommet, då skulle man ju slänga ut något i den berömda cyberrymden också... och jag vill minnas att det var ganska rakt på sak, rättframt och vasst faktiskt, iallafall för att vara en newbie som jag själv då på den tiden... tyvärr hanterade jag ju inte alla finesser sådär knivskarpt (det gör jag inte idag heller måste jag väl erkänna) så jag råkade radera det där första inlägget... men iallafall... då, den där fredagkvällen för exakt två år sedan idag blev liksom starten till något som idag känns lika självklart som att andas... eller nä, där tog jag i lite... broderade ut historien kan man säga... men självklart, det känns det!

Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, förutom att jag nog är förbluffad över det mesta med att blogga... i positiv bemärkelse! Flabbergasted helt enkelt! Så ja, en sisådär 1773 publicerade inlägg, 3672 (nästintill) positiva kommentarer och närapå 87500 sidvisningar senare är det väl bara att säga "happy anniversary sweetie" och "keep up the good work". Ni är några som faktiskt har hängt här sedan starten, det tycker jag är tappert och beundransvärt och ja, jag hoppas innerligt att ni hänger kvar här ett tag till... Lite grann i nöd och lust, for better or worse, typ. Tack för att du finns, du som läser här ibland alltså, utan dig vore det inte hälften så skoj att skriva!4 kommentarer:

 1. Grattis till 2-årsdagen!
  Bra Jobbat!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, undrar hur många ord det har blivit... Många!
   kram!

   Radera
 2. nämen se där! stort grattis - keep up the good work :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! I'll try my best! =D

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!