måndag 25 februari 2013

Oscarsgalan so far...

klockan har flummat över midnatt och Filip och Fredriks Oscarsgalanprogram har hållt på i drygt en timma... mina personliga åsikter hittills är:

Hollywoodfrun som sitter med OTRC-folket (silvergrå klänning) har ju på sig en så galet ful klänning att man blir helt nervös! Känns ju som om hennes bröst kommer att hoppa ur när som helst! Klänningen som Tina Malave bär, den djupröda, är ju jättesöt, lagom uppseendeväckande och väldigt passande!

bilden är lånad
Ful klänning så man blir nervös tycker jag även att Roshumba Williams (till vänster) har...skitsnygg tjej egentligen men den där klänningen ser ju billig ut! (vilket den säkert inte är). Och ja, även här känns det som om det bara fanns plats för en passande klänning i rutan... Rachels Smiths klänning är ju också sådär lagom uppseendeväckande och väldigt passande för ändamålet!


Filip och Fredrik verkar ju tycka att det där med röda mattan är mest fånigt... och ja, det kan de få lov att tycka, men jag kontrar med att tycka att de kan hålla sina personliga åsikter en smula för sig själva... att de kanske kunde visa lite mindre att de tycker att allt det här är blahablaha... röda-mattan-tjafset ingår ju liksom i Oscarsgalanbonanzan och ska man leda ett sånt program så bör man ju köpa hela klabbet!

Men ja, jag tycker även att jag kan få lov att tycka att själva direktsändningen är väldigt hoppig, hattig och känns något av en praktikantgrej... f-n det är massor med folk nere på röda mattan men ändå så får man bara se de där uppe på hyllan och Dolby Theatre-draperiet... och ja, reklam såklart... det är ju amerikansk tv...

Jag kommer orka se en stund till, sedan går jag och lägger mig och förlitar mig på att det finns en massa bilder att googla fram imorgon istället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!