söndag 10 februari 2013

Jag är en gummibjörn...

Eller ja, skulle kunna vara det! Och ja, lika obegripligt som det, lika obegripligt var nog vårat amazing telefonsamtal ikväll... För en utomstående alltså... För oss är det alltid solklart, allting!

Tre böcker, varav en kan komma att heta "Laget runt"... Eller bara "lagom" kort och gott... Vi har inte riktigt löst det praktiska än dock... Men det löser sig, vi är ju något av problemlösare när vi kommer igång... Det kommer att bli så bra!

Om jag är full?! Nä, jag har bara ätit morotsstavar ikväll... Men jag hamnar nog lätt i ett berusningliknande stadie när jag pratar med N och vi liksom spinner iväg åt alla möjliga och omöjliga håll... Så nä, full är jag inte... men kanske yr!

Nu ska jag sova! Det är ju trots allt min nya hobby vad det verkar!

2 kommentarer:

  1. haha, doppade du morotsstavarna i ngt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju inte utan att man undrar! Ja, det gjorde jag ju, men bara i dip... Hot Holiday... får läsa innehållsförteckningen nästa gång! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!