tisdag 26 februari 2013

Statusuppdatering... klänningen är beställd!

Äntligen tänker du... äntligen har hon fattat ett beslut! Ja, lite så känns det... för sällan har väl den där beslutsamheten lyst mer med sin frånvaro när det kommer till mig än denna gång... eller jo, det har lysts med frånvaro tidigare, både mer och mindre, men det senaste har jag varit ganska beslutsam ändå, tror mig vara en tjej som vet vad hon vill... denna gången var valen för många...

Vad pratar hon om?!? Kanske du tänker... jo, jag ska på bröllop, min roll på detta bröllop är att jag är toastmaster (jag tycker toastmadame låter gammalt och patroniserande... lite som borgmästarinnan i Madicken... försökte mig på toastmistress, men det kändes inte heller rätt, även om det tydligen är brukligt... för mig är mistress samma som älskarinna... men det kan tydligen även vara "kvinnlig chef" eller fru... master tycker jag låter bra, jag kör på det!). Som toastmaster vill jag ju ha en fin klänning såklart... fina klänningar hittar man på JJ's House... men det finns ju så mycket att välja på så man blir ju helt galen!

För någon vecka sedan bad jag om din hjälp. Lite hjälp fick jag, någon kommentar, något sms, några telefonsamtal... och nu har jag bestämt mig... inte bara bestämt mig, jag har skickat min beställning, mått och ja, betalat faktiskt. Vilken det blev?! Det får du se när den kommer! Men om jag får lov att be om lite mer hjälp så skulle jag önska att du ville hålla en liten tumme för att den är jättefin även på min arma lekamen, att den kommer fram i tid och att den sitter som gjuten!

2 kommentarer:

 1. Håller tummarna!! Kommer att bli jättefin på Dej.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Trodde jag la in en kommentar på detta inlägget men....Nä!

  Den kommer sitta som en smäck, jag vet det!!
  Ja, du är ju fin i allt...
  Nu blir jag oxå sugen på att beställa, fanns ju en himla massa fina klänningar!
  Hur lång tid skulle det ta att få hem den?
  Jag vill se, jag vill se!!!
  Puss mitt hjärta

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!