söndag 17 februari 2013

Where I have been??!!

Ja, jag vet, jag har varit askass på att skriva de sista två dagarna... jag har varit upptagen med annat... men eftersom jag numera kan blogga från mobilen så är ju det en sabla mesig ursäkt...  hur som helst, igår lekte jag weddingplanner. Vännerna ska gifta sig, jag ska vara toastmadame och ja, det är en del att planera! Så jag var hemma hos dem och gick igenom dagen D... det, planerandet alltså, och en hel del räkfrossa och annat viktigt snicksnack tog typ hela kvällen, men det var väldigt trevligt!

Egentligen hade jag tänkt åka raka vägen från dem till mina föräldrar eftersom min bror och hans familj var där för då kunde jag ha hela dagen med lillskrutten idag, men jag kom inte hem förrän halv ett så det var inte så lägligt, åkte till mamma och pappa imorse istället, lagom till frukost som följdes av snögubbebygge, pulkaåkning, "pinga" i snön och sedan var det dags för lunch. Lunch som vi åt ute i stugan vid eldstaden, för ja, det var käckast så eftersom vi grillade korv! Så himla mysigt!

Sedan fick jag lägga lillskrutten när han skulle sova middag... vi läste bok, eller jag läste bok, han ville inte sova... men tillslut hade han somnat iallafall och jag fick aldrig veta slutet på den där bamseboken! Jag har ju redan sagt det tusentals gånger  men det tål att sägas igen, den där lilleskrutten är helt fantastisk!

Kvällen har spenderats i soffan, med att söka efter en klänning till det där bröllopet... har ju hittat en som jag skulle vilja ha men nä, jag lägger inte 5000 pengar på en klänning sådär. Men så hittade jag en massa sidor där man kan låta sy upp klänningar i HongKong osv. och det verkar ju jättekäckt, så nu har jag suttit och letat bland alla tusentals modeller som man kan få i typ valfri färg... det är en djungel, I tell you!

Men nu skulle jag behöva ditt råd en smula igen... vad tror du om denna, fast kanske helt i marinblått? Eller ska den vara i marinblå kjol, elfenbetsvit överdel? Eller ska jag leta vidare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!