fredag 15 februari 2013

Behöver din hjälp på riktigt!!!

Ja, detta är inget sånt där "åh, det vore trivsamt med lite råd!" utan mer hands on, i stort behov av hjälp! Jag ska vara toastmadame på ett bröllop om ett par månader... vad ska jag ha på mig?! Dresscode: Kavaj så det får inte vara för uppklätt, samtidigt så har jag ju en viss roll i bröllopet så jag känner ändå en viss "press" på min klädsel... antagligen helt i onödan men ändå...

Jag skulle vilja ha något 30-tals-aktigt bias-cut typ... marinblått... anyone? Har du något tips? Hittade en superjättefin klänning som jag känner är perfekt på alla sätt och vis, ja, förutom att den kostar närapå 5000 pengar... Tycker det är liiiiite mycket att lägga på en klänning till ett bröllop där jag inte själv är bruden faktiskt!

bilden är lånad
Men, har du sett något liknande någonstans, på nätet eller IRL... Hojta till! Eller om du har ett annat förslag så är det ju självklart välkommet det också! 

3 kommentarer:

 1. Hm... Nej inte sett något, men lovar absolut hålla ögonen öppna!!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Du skulle vara grymt snygg i den.. /F

  SvaraRadera
 3. En väldigt fin klänning dock. Kolla alla nätaffärer tror säkert att du hittar den till slut.

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!