söndag 24 februari 2013

Amazing...

Kom hem för snart ett par timmar sedan... har varit på ost och vin-dygn hos mina amazing vänner... insåg att av allt som tillkom mitt liv under 2012 så är den familjen och vänskapen till dem en av de finaste sakerna, det jag uppskattar allra mest, helt klart! Det är inte klokt vad man kan bonda! Va roligt man kan ha och hur snabbt tiden går när man har sådär kul!

Sladdade väl hem till dem strax efter sju-snåret igår kväll... vin och ost, ost och vin... godis, kex och ölkorv så in i vassen stark att det var likasåbäst att redan innan man tog en liten bit bunkra upp med en bit ost och lite kex också, för det behövdes liksom för att döva brännet i munnen och halsen! Melodifestival, sjutusen gosedjur och dinosaurier, reflexremmar och öva handstående, inblickar i familjealbumet från svunnen tid och lite ost och vin till senare hade den yngre generationen droppat av... och Daniel likaså...

kvar i soffan med våra vinglas satt Nina och jag... diskuterade och filosoferade, skrattade och nästan grät... efter ett tag sa jag att "nä, men nu börjar jag änna bli väldigt trött, vad är klockan egentligen?!" i tron om att den nog var strax efter två kanske... döm om vår förvåning när klockan på telefonen visar 04:38... det är liksom hög tid att sova då... kanske... så ja, det gjorde vi... plockade in alla grejerna till köket, borstade gaddarna och tvättade bort sminket och gick och la oss...

Jag i gästrummet med den obligatoriska sängfösargodisen på kudden... tänkte jag skulle ha bloggat lite inatt, men nä, jag somnade istället... vaknade imorse av ljud från köket... en efter en i familjen började röra på sig, huset vaknar till liv igen liksom! Frukost tillsammans och sedan, ackompanierade av flera muggar asavarmt kaffe satt vi vid köksbordet och pratade, filosoferade, diskuterade och skrattade... underbar söndag hos underbara vänner! Amazing!

Nu har jag hunnit tvätta, städa trapphuset och ja, inte gjort så mycket mer... eller jo, jag har dammsugit i lägenheten också... likasåbra när den ändå var framme liksom!

Vad har du hittat på för skojsigt då?!

4 kommentarer:

 1. Låter som en perfekt helg!

  SvaraRadera
 2. Själv har jag tagit det lugnt. Promenerat lite och fikat lite. Tvättmaskinen har däremot jobbat ordentligt.

  SvaraRadera
 3. Jag har gjort oförskämt lite den här helgen.
  Städat och kollat på film.
  Fikat.
  Men idag tog jag en lång solig vinterpromenad på förmiddagen.
  Det var härligt!

  SvaraRadera
 4. Nej nej, inte blogga efter vin.. Det kan bli vad som helst. Haha! :-D

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!