lördag 9 februari 2013

men vart tog tiden vägen?!

Har haft besök här ikväll, av min fina vän och fd kollega. Det sa swosch och så var klockan 00:30... hur gick det till? Känns som om vi just moffat i oss de där hamburgarna ju! Men det blir väl så, vi är vana vid att umgås hela dagarna, fem dagar i veckan, 45 veckor om året... då är några timmar en fredagkväll väldigt få!

Nu är jag så mätt och så trött, men vid gott mod och med massor av energi i hjärtat och själen! Tack för ikväll min vän!!!

Ska ju snart upp igen och köra pass så det blir att hoppa i säng nu... kommer sova asbra känner jag! Hoppas  du gör det redan, sover asbra alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!